Viața obiectelor


Fac parte din categoria persoanelor care își vorbesc în minte, sintetizand toate experiențele în cuvinte și sens. Estimările spun că aproximativ 20% din locuitorii planetei fac parte din această categorie.  În urma unui astfel de dialog intern am hotărât să dau viață unor lucruri din jurul meu.

Apreciez frumusețea dar pledez puternic pentru subiectivitatea ei și fiindcă suntem codați genetic  diferit o percepem diferit. Chiar atunci când părerea generală coincide, scările de valori considerate de fiecare părtaș, diferă. Cred în frumusețea lucrurilor și în taina vieții ascunse ce sălășluiește în ele și prin diverse mecanisme acestea se pot și ne pot anima. Unul dintre aceste mecanisme este cuvântul. Utilizat în forma potrivită acesta primește puterea unui difuzor într-o mulțime.

Voi încerca să dau viață unor obiecte din  viața mea. Nu există o ordine alfabetică, temporală sau geografică ci prestația se va desfășura în mod aleatoriu. Putem vorbi despre scaune, ciocane, pungi, calorifere etc.; cu cât mai banal sau înfiorător va fi obiectul selectat, cu atât va fi mai intensă desăvârșirea actului pseudo-artistic.

Pe curând cu-n plan măreț!

Advertisements
Gallery | This entry was posted in Cum dăm viață obiectelor, Scrieri din suflet. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s